Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonları Açıklaması 8 Gözaltı

Bingöl’te uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada 14 kilo toz ve kubar esrar ele geçirilirken, 8 şüpheli de gözaltına alındı.

Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonları Açıklaması 8 Gözaltı
Edinilen bilgiye göre, Bingöl İl jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında çalışma yaptı. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmada durdurulan bir otobüste 1 kilo esrar ile birlikte 1 şüpheli yakalandı. Genç ilçesinde ise park halindeki bir otomobilde arama yapan ekipler araç içerisine zulalanmış 1 kilo esrarı ele geçirirken, 2 şüpheli şahsı da gözaltına aldı. Çalışmasına devam eden jandarma ekipleri, bir eve düzenlediği operasyonda 12 kilo esrarı bulurken, 2 şüpheliyi, bir çocuğa uyuşturucu madde satan başka 1 şüpheliyi daha yakaladı.

Öte yandan ekipler, uyuşturucu madde ticaretinden 3 ve 21 arama kaydı olan 2 şüpheliyi ise düzenlediği operasyonla gözaltına aldı.

Toplam 8 şüphelinin gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonlarında 14 kilogram kubar ve toz esrar ele geçirildi. Şüphelilerden 3’ü tutuklanırken, diğerlerinin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Kaynak: İHA