Beşiktaş Belediyesi'ne En İyi Etkinlik Ödülü

Beşiktaş Belediyesi, Ace Of M.I.C.E ödül töreninde bin11 metrelik dev ataya saygı yürüyüşü ile en iyi etkinlik ödülüne layık görüldü. Ödülü Beşiktaş Belediyesi adına Başkan Av. Murat Hazinedar aldı.

Beşiktaş Belediyesi'ne En İyi Etkinlik Ödülü
ACE OF M.I.C.E 2017 ödülleri Zorlu Center’da gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Bu sene 5’si düzenlenen ve 4 ana kategori altında 32 ödülün verildiği törende Beşiktaş Belediyesi bin 11 metrelik dev ataya saygı yürüyüşüyle yılın en iyi etkinliği ödülüne layık görüldü.

Ödülü Beşiktaş Belediyesi adına Başkan Hazinedar aldı.

Ödül töreninde konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, “Bizi biz yapan değerler var. Ace of M.I.C.E büyük bir farklılık yaratan özel bir sektörü temsil ediyor. Beşiktaş’ın değerlerini Beşiktaş’tan İstanbul’a İstanbul’dan Türkiye’ye taşıyoruz. Siyasetin önümüze koyduğu engelleri kaldırmalıyız. Ülkemizin kutsal topraklarını büyütmek bizim elimizde. Yerel yönetimleri dar düşünmeden M.I.C.E sektöründe beraber olmaya çalışmalıyız. Bugün bizde Beşiktaş Belediyesi olarak Ace of M.I.C.E. Ödülleri kapsamında en iyi etkinlik kategorisinde bin 11 metrelik dev ataya saygı yürüyüşümüz ile ödüle layık görüldük. Bundan sonra da inşallah her sene daha fazla kategori de daha çok ödül almak istiyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA