Başkan Cahan, 3 Yılını Değerlendirdi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 3 yıllık görev süresince önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Cahan, görevinin üçüncü yılı nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen kutlama etkinliğinde görev süresince gerçekleştirdikleri projelerle ilgili bilgi verdi.

Kentin ulaşım sorunun çözümü için önemli yatırımları hayata geçirdiklerini, Stadyum ve Otogar kavşaklarına yapılan battı-çıktıların ardından üçüncü battı çıktı projesine Denizli Kavşağında başlayacaklarını ifade etti.

Cahan, Kentpark Projesi hakkında da bilgi vererek, şunları kaydetti:

'Valilik binasının arkasındaki alanı da içine alan Kentpark Projesi'nde önemli mesafe aldık. Okulların taşınmasının ardından inşaat çalışmaları başlayacak. Tabakhane bölgesindeki kentsel dönüşüm projesi büyük oranda bitti. Kuzey çevre yolunun tamamlanması ile kentin kuzey bölümünün gelişmesi sağlanacak. Mahalle Konakları ile birlik beraberliğimize katkı sağlıyoruz, ciridin başkenti Uşak'ı tanıtmak kültürel değerlerimizi daha ön plana çıkarmak için projeler hayata geçiriyoruz. Bütün bunları sizlerin desteği ile başardık. Görevdeki üçüncü yılımızı doldururken halkımızın desteği ve anlayışı için teşekkür ediyorum.'

Kutlamada, kentteki yatırımları anlatan sinevizyon gösterisinin ardından pasta kesildi ve sanatçı Mustafa Ceceli konser verdi.

Kaynak: AA