Başkan Baran, 'Evet' Turunda

16 Nisan’da yapılacak referandum için ’evet’ turlarına devam eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Osman Badem ile birlikte Gümüşhane Yağmurdereliler ve Körfez Bayburtlular Derneği’ne konuk oldu.

Başkan Baran, 'Evet' Turunda
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve teşkilat mensuplarıyla birlikte 16 Nisan’da yapılacak cumhurbaşkanlığı sistemi halk oylaması için saha çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yürütülen dernek ve STK ziyaretlerine de Gümüşhane Yağmurdereliler ve Körfez Bayburtlular Derneği ile devam edildi. Dernek üyeleri, merak ettikleri soruları Başkanlar İsmail Baran ve Osman Badem’e yöneltti.

Başkanlığını Ersin Er’in yürüttüğü Körfez Gümüşhane Yağmurdereliler Derneği’nde konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 16 Nisan’da devlet sisteminin değil hükümet sisteminin değişeceğini, daha gelişmiş ve istikrar sağlayan bir sisteme geçileceğini vurgulayarak, "Hakimiyet kayıtsız, şartsız milletindir sözünü hayata geçiriyoruz. Bundan sonra son söz de karar da milletimizin" dedi.

Kaynak: İHA