Aksu Kaymakamı Ergun Açıklaması 'İlk Defa Bir Esnaf Odaları Birliğinde Oda Başkanları İle Bir Araya Geliyorum'

Antalya’da ’Kaymakam ve Oda Başkanları Buluşmaları’ kapsamında Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere başkanlığında, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün oda başkanları ile bir araya geldi.

Aksu Kaymakamı Ergun Açıklaması 'İlk Defa Bir Esnaf Odaları Birliğinde Oda Başkanları İle Bir Araya Geliyorum'
Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu İlçe Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, İlçe Müftüsü Mustafa Şimşek, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cevdet Metin, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Muammer Türkoğlu ve Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yalçın, AESOB merkezde bulunan oda başkanları ile buluştu. AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Aksu Kaymakamına ve katılımcılara teşekkür ederek, “Bir Aksu’lu olarak bugün AESOB’da kaymakamımızı ve müdürlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kaymakam Ergün, 1989 yılından bu yana çeşitli ilçelerde başarılı bir şekilde kaymakam olarak görev yapmaktadır. Aralık 2016’da da Aksu ilçemizde göreve başlamıştır. Geçen hafta makamına yapmış olduğumuz ziyarette birliğimize gelmekten büyük mutluluk duyacağını belirtti.

Bugün Aksu ilçemizi temsilen gelen kaymakamımız ve müdürlerimize, birliğim ve siz oda başkanlarım adına teşekkürlerimiz sunuyorum” dedi

Ergün: “En hızlı büyüyen ilçe Aksu olacak”

Yüzölçümü 445 kilometre kare, toplam nüfusu ise 69 bin 629 olan Aksu ilçesiyle ilgili genel değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Aydın Ergün, “1988 yılında memuriyete başladım. Aksu benim 9. ilçe kaymakamlığım. İlk defa bir esnaf odaları birliğinde oda başkanları ile bir araya geliyorum. Göreve geldiğim günden bu yana Aksu ve Aksu’da yaşayanlar için çalışıyorum. Aksu özellikle tarım ve hayvancılık ile ön planda olan bir ilçemiz. Dünya çapında önemli birçok tohum şirketi Aksu’da faaliyet göstermektedir. Aksu’nun tarımsal faaliyetleri sayesinde Türkiye’nin tarımsal alandaki dışa bağımlılık oranı azalmaktadır. Hedefimiz, Aksu’yu en hızlı büyüyen ve gelişen ilçe yapmak, çünkü Aksu bu potansiyele sahip bir ilçemiz” şeklinde konuştu.

Aksu ilçesinin önemine vurgu yapan Ergün, tarımın yanı sıra turizmde de ilgi odağı olan Aksu bünyesinde Perge Antik Kenti, Kurşunlu Şelalesi ve 22 adet 5 yıldızlı otelin bulunduğunu belirtti.

Program sonrasında Aksu İlçe Emniyet Müdürü Fatih İnceyavuz, İlçe Müftüsü Mustafa Şimşek, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cevdet Metin, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Muammer Türkoğlu ve Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yalçın, AESOB bünyesinde toplantıya katılan oda başkanlarının sorularını cevapladı. Daha sonra AESOB Başkanı Adlıhan Dere, katılımcılara plaket takdiminde bulundu.
Kaynak: İHA