43 Yıl Sonra Kıbrıs'a Çıktılar

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi öncülüğünde Muğla genelindeki gaziler, Muğla Büyükşehir Belediyesinin yaptığı organizasyonla Kıbrıs’a gidiyor.

43 Yıl Sonra Kıbrıs'a Çıktılar
Muğla genelinde bulunan gaziler, Muğla Büyükşehir Belediyesi organizasyonu ile 43 yıl aradan sonra Kıbrıs’a ayak basacak.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi önerisi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Muğla genelinde yaşayan tüm gazileri kapsayan Kıbrıs gezisine katılacak olan Milaslı 35 gazi, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından uğurlandı.

43 yıl aradan sonra Kıbrıs’a ayak basacaklarını ve böyle bir gezinin düzenlenmesinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi Başkanı Mehmet Sarban; Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür etti.

Milas Belediyesi Ek Hizmet Binası önünde bir araya gelen Milaslı gazileri uğurlayan Başkan Tokat, “43 yıl önce yine o topraklardaydınız. Bu gün sizi tekrar oraya uğurluyoruz, bu sizler için çok heyecan verici olmalı. Bu duyguları tekrar yaşamanıza vesile olduğumuz için bizlerde mutluyuz. Ben sizlere iyi yolculuklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Milaslı gaziler öncülüğünde gidilen Kıbrıs gezisinin, 2 gün boyunca süreceği öğrenildi.
Kaynak: İHA