Vatandaş Soruyor Başkan Kurt Cevaplıyor

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, kurulan etkinlik alanında vatandaşlarla bir araya geliyor.

Vatandaş Soruyor Başkan Kurt Cevaplıyor
Odunpazarı Belediyesi, “Odunpazarı Belediyesinin 1100 Günü” sloganıyla Espark Alışveriş Merkezinde oluşturduğu etkinlik alanında, 3 yılda gerçekleştirdiği, devam eden çalışmaları ve hayata geçireceği projelerini anlatmaya devam ediyor. Etkinliğin ikinci gününde, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Tiyatro Müdürlüğü vatandaşlarla bir araya geldi. Kukla gösterilerinin yapıldığı etkinlikte, Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Tiyatrosu Oyuncuları da çocuklarla bir araya geldi. Yetkililer çocukların yüzünü boyarken, yüzüne kedi, kelebek, kalp çizilen çocuklar; bir yandan da “Sokak Kedileri” adlı çocuk tiyatrosunun bir parçası haline geldi. Etkinlik alanını ziyaret eden vatandaşlar gerçekleştirilen tiyatro gösterileri ile güzel bir gün geçirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların sorularını yanıtlıyor, dilek ve şikayetlerini dinliyor.

Başkan Kurt: “Halkımızla yüz yüze 3 yılı değerlendiriyoruz”

Başkan Kurt, “Ben de etkinlik alanında bulundum ve çok sayıda hemşehrimle sohbet ettim, onları dinledim, çalışmalarımızı, yenilikçi hizmetlerimizi ve projelerimizi anlattım. Benden ve çalışma arkadaşlarımdan isteklerini ve beklentilerini dinledim. 7 Nisan’a kadar burada halkımızla yüz yüze geride bıraktığımız 3 yılı değerlendireceğiz. İstediğiniz zaman Espark’taki etkinlik alanımıza gelip birim müdürlerimiz ve ekip arkadaşlarımızla sohbet edebilir, Odunpazarı Belediyesi hizmetleri hakkında birçok bilgi alabilir, bizlere isteklerinizi, önerilerinizi veya şikayetlerinizi iletebilirsiniz” dedi.



“Etkinlik 7 Nisan’a kadar devam edecek”

7 Nisan 2017 Cuma Günü’ne kadar etkinlik alanına gelen vatandaşlar birim müdürleri ve belediye çalışanlarından yüz yüze bilgi alabilecek.
Kaynak: İHA