Tatvan Belediye Başkanı Aksoy Açıklaması

'Vatandaşların daha rahat ve güzel bir yaşam sürdürmeleri için hizmet alanımızı genişlettik'.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, vatandaşların daha rahat ve güzel bir yaşam sürdürmeleri için hizmet alanlarını genişlettiklerini söyledi.

Aksoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, şeffaf belediyecilik anlayışının yanı sıra güzel projelerle Tatvan'ı çok daha modern bir kent konumuna getirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Bunun için birçok projeyi uygulamaya koyduklarını, bunlardan bir kısmının tamamlandığını, bir kısmının devam ettiğini, bir bölümünün de gelecek yıllarda hayata geçeceğini dile getiren Aksoy, şunları kaydetti:

'Belediyeyi devraldığımız ilk günden bu yana belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra ürettiğimiz projelerle şirin ilçemize güzellikler kattık. Aynı zamanda vatandaşların daha rahat ve güzel bir yaşam sürdürmeleri için hizmet alanımızı genişlettik. Görselliğe de önem vererek buraya cazibe merkezi haline getirmek için farklı projeler ürettik. Projelerimizin bir kısmı hayata geçti. Bir kısmı bu yıl ile 2018 ve 2019 yılları arasında hayata geçecek. Bu zaman birimi içerisinde alt ve üstyapılar da tamamlanmış olacak.'

Aksoy, Tatvan Sahil Düzenleme Projesi ile sahil kesiminin, Ege veya Akdeniz sahillerinden farksız güzellikte olacağını ifade etti.

Belediyenin yürüttüğü diğer projeler hakkında da bilgi veren Aksoy, şunları kaydetti:

'Feribot parkımız, canlı hayvan pazarı ve hayvan rehabilitasyon merkezi ile doğalgaz çalışmasının üçte biri tamamlandı. Sergi ve kongre merkezi ile belediyenin yeni hizmet binasının inşaatı devam ediyor. Seyir terası, teleferik, alt ve üstyapı çalışmalarına bu yıl başlayacağız. İnşallah doğalgaz projesiyle 2019 yılı içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Şimdiden halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.'
Kaynak: AA