MÜSİAD Kırşehir Şube Başkanı Eraslan Açıklaması

'MÜSİAD olarak Kırşehir ekonomisine değer katan 10 iş adamına ödüllerini verdik'.

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Kırşehir Şube Başkanı Hasan Eraslan, kentte ekonomiye değer katan 10 iş adamına ödül verdiklerini belirtti.

Eraslan, yazılı açıklamasında, 4 kişiden oluşan komisyonun, Kırşehir’de başarılı iş adamları arasından kente ekonomik anlamda en fazla katkı sağlayanları belirlediklerini kaydetti.

İş adamlarının başarılarını takdir ederek onların ekonomiye daha fazla destek vermesini beklediklerini vurgulayan Eraslan, şunları kaydetti:

'Ödül verdiğimiz 10 iş adamımızın yanından aslında gönüllerde bütün iş adamlarımız başarılıdır ve hepsi de ödülleri hak ediyor. Ülkemizin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğu şu günlerde iş adamlarımızın bu tür organizasyonlarda olmaları da ayrıca önemlidir. Bu milleti sağ, sol, Alevi, Sünni, Türk, Kürt diye velhasıl kaşınabilecek tüm hassasiyetleri kaşıyarak, diz çökertmeye çalışıyorlar. İç ve dış mihraklar ülkeye zarar verme derdindedir ancak bu aziz millet tarihin her döneminde haklı mücadelesinde devletinin yanında olmuştur. Bir olmuş beraber olmuştur, olmaya da devam edecektir.'
Kaynak: AA