Kartepe'de Alt Ve Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Kartepe Belediyesi, ilçe genelindeki alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Kartepe'de Alt Ve Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor
Üst yapı iyileştirme çalışmaları kapsamında belediye ekipleri, aşırı yağışlardan olumsuz etkilenen Acısu Mahalle yollarında asfalt yenileme çalışması yapacak. Bu kapsamda TEM Otoyolu ile Sapanca Yolu arasındaki sokaklarda asfalt öncesi hazırlık ve kemirme çalışmaları başladı.

Ekipler, Acısu Mahallesi’nde Demir, Ova, Cengiz ve Kaya Sokaklarda asfaltı kemirerek asfalt öncesi hazırlıklarını tamamlamayı, Nisan ayında da asfaltı bitirmeyi hedefliyor. Alt yapı çalışması ve mevsimsel etkilerden dolayı bozulan caddelerde de asfaltlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Nazım Demirci Caddesi, İstasyon Mahallesi Ankara Caddesi, Rahmiye Mahallesi İzmit Caddesi üzerinde bozuk satıhlara asfalt serdi.

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Sürekli gelişen ve büyüyen genç bir ilçeyiz. Dolayısıyla üst yapı ihtiyacımız diğer ilçelerimizden çok daha fazla. Bu ihtiyaçları kısa sürede tamamlamak için yoğun bir planlama ve çalışma programı başlattık. Ekiplerimiz dişini tırnağa takarak çalışıyorlar. Kartepe doğal güzelliklerinin yanı sıra, cadde ve sokaklarıyla da ışıl ışıl olacak. Hemşehrilerimin sabrı ve anlayışı için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA