Çınar Köyünde Tapu Sevinci

Kilis’in Musabeyli ilçesine bağlı Çınar Köyünde düzenlenen tören ile, tescili yapılan taşınmazlara ait tapular hak sahiplerine dağıtıldı.

Çınar Köyünde Tapu Sevinci
3402 Sayılı Kadastro Kanunu uyarınca, orman dışına çıkarılan 360 parsel taşınmazın yasal ilanları yapılarak parselleri kesinleştirilip, tapu kütüğüne tescili yapıldı. Musabeyli ilçesine bağlı Çınar Köyünde düzenlenen tören ile tescili yapılan taşınmazlara ait tapular hak sahiplerine dağıtıldı. Tapu Dağıtım Törenine Musabeyli Kaymakamı Ertuğrul Avcı, Gaziantep Tapu Kadastro Bölge Müdür Yardımcısı Mevlüt Ersayan, Kadastro Kilis İl Müdürü Mustafa Yıldız, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Törende bir konuşma Kaymakam Ertuğrul Avcı, “Ülkemiz genelindeki vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderildiği gibi bölgemiz genelinde de bu durumda olan vatandaşlarımızın mağduriyetleri de giderilmiş olacaktır. Bölgemizin gelişip kalkınması temennisiyle tapu teslimi yapılan tüm hak sahiplerine ve bölge halkımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Ayrıca vatandaşların taleplerini de dinleyen Kaymakam Avcı, talepleriyle ilgilenileceğini belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti.
Kaynak: İHA