Çıldır'da TOKİ Heyecanı

Çıldır Belediye Başkanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı devam eden 78 konut için kura çekimi gerçekleştirildi.

Çıldır'da TOKİ Heyecanı
Noter huzurunda yapılan kura çekimine AK parti Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Etem Özcan, MHP İl Genel Meclis Üyesi Çetin Topkaya, TOKİ yetkilileri ve müracaat eden vatandaşlar katıldı.

Çekilişten önce açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, “İlçemizde yapımı devam eden TOKİ evleri için kura çekimine hepiniz hoş geldiniz. Bir dönüm daha yer verebilseydik eğer 78 konut yerine 100 konut yapmış olacaktır. Noter huzurunda şeffaf bir şekilde kura çekim işlemi gerçekleşecektir. Şimdiden müracaat eden bütün ailelere hayırlı olmasını diliyorum. TOKi projemizde emeği geçen herkese sizlerin huzurunda teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kura çekimi 78 asil ve 7 yedek isim çekilmesinin ardından sona erdi. Kura da ismi çıkan aileler, “Çok mutluyuz senelerdir kirada oturuyorduk. Artık bizimde evimiz olacak. Bu fırsatı bizlere sunan başta belediye başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA