Başkan Baran, Muhtarlarla Buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Baran, “Günü kurtarmak adına değil, Körfez’in geleceğini düşünerek projeleri hayata geçiriyoruz” dedi.

Başkan Baran, Muhtarlarla Buluştu
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de köy ve mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu, Faruk Denli ve İsa Taş, Muhtarlar Koordinatörü Özcan Efe ve Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar’ın da katıldığı buluşmaya, SKM çalışmaları kapsamında Körfez’e gelen AK Parti Milletvekili İlyas Şeker ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem de sonradan dahil oldu. Milletvekili İlyas Şeker, yeni anayasa ile ilgili muhtarların merak ettiği soruları cevapladı.

Milletvekili İlyas Şeker’in gelişi öncesi muhtarlara seslenen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Muhtarlarımız bizim fahri meclis üyelerimiz. Mahallelerinizde halka en yakın olanlarsınız. Mahallenin fotoğrafını en iyi sizler çekiyorsunuz. Sizin görüşlerimiz bakış açımız bizler için çok önemli. Körfez’de yatırımlar çoğalıyorsa, bu başarılı bir ekibin işidir. Ve muhtarlarımızı da biz bu ekipten ayrı görmüyoruz. Hepsinde sizin de katkınız emeğiniz var” şeklinde konuştu.

5 yıl içerisinde 500 milyon TL yatırım yapan bir Körfez Belediyesi olacağını belirten Başkan İsmail Baran, “Büyük projelerimiz tek tek hayata geçmiş olacak. Biz bu projeleri hayata geçirirken, bir şeyi amaçlıyoruz; Allah rızası ve insanların mutluluğu. Bazı projelerde biraz gecikme olabiliyor. Yapıyorsak adam gibi yapacağız. Bugüne kadar günü kurtarma adına hiçbir proje yapmadık. Bir projeyi hayata geçirirken, 10 sene sonra işlevi olur mu diye düşünüyoruz. Bugün 150 bin olan nüfusumuz 10 yıl sonra 200 bini geçecek. Şehri planlarlarken bunları da göz önünde tutuyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Baran’ın konuşması sonrası Milletvekili İlyas Şeker de yeni anayasa ile ilgili bilgiler aktardı, AK Parti’nin belediyecilik anlayışıyla hizmetlerin daha da arttığını vurguladı. Konuşmalar sonrasında Başkan Baran, muhtarlara çeşitli hediyeler takdim etti.
Kaynak: İHA