Başkan Albayrak Yeni Hizmet Binasının İnşaatını Gezerek Brifing Aldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak temeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 5 Ocak tarihinde atılan ve İnşaat çalışmaları devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının durumu ile ilgili firma yetkililerinden brifing aldı.

Başkan Albayrak Yeni Hizmet Binasının İnşaatını Gezerek Brifing Aldı
Yeni hizmet binası inşaat şantiyesinde gerçekleştirilen ve Genel Sekreter Oral Karakaya’nın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Fatih Ünsal, Zeki Gürcün, Dr. Kaan Gaytancıoğlu, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Danışmanlar Neşat Erdoğan, Şeref Çetin, TESKİ Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Marmara, Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil ile Etüd ve Projeler Daire Başkanı Bülent Doğan’ın da katıldığı brifingde müteahhit firmadan inşaatın gidişatı ile ilgili bilgiler alan Başkan Albayrak, diğer yetkililerle beraber inşaatı gezdi.

İnşaatın hızlı ilerlediğini belirten Başkan Albayrak, "İnşaatın gününden önce bitirileceğini tahmin ediyorum ve hızlı çalışmalarından dolayı müteahhit firma yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA