AK Parti Batman İl Başkanının Teşekkür Ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar, 16 Nisan halk oylamasında kendilerine destek veren Gercüş ilçe köylerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Uçar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Öner ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Veysi Atılgan ile birlikte ilçeye bağlı Hisar, Kömürcü, Yayladüzü, Gökçe ve Tepecik köylerinde vatandaşlarla bir araya gelerek halk oylamasındaki desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Uçar, halk oylamasının ardından çok sevinçli olduklarını ve bu kapsamda teşekkür ziyaretlerinde bulunduklarını söyledi.

Batman'ın referandum süreci içerisinde gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduklarını ifade eden Uçar, bu konuda çok gururlu ve sevinçli olduklarını belirtti.

Referandum sürecinde bütün teşkilatlarının büyük bir özveride bulunup köylere ve mezralara ulaştıklarını kaydeden Uçar şunları dile getirdi:

'Herkese, halk oylamasının ne getirdiğini, ne getireceğini anlattılar. Biz eminiz ki Batman’da halk oylamasının neticesinde neler olacağını, nelerin değişeceğini bilmeyen kalmadı. Biz değişikliğe taliptik. Değişim her zaman zordur, kolay kabul edilmez. Türkiye'de yüzde 51,41 ile değişim kabul edildi. Bundan sonra cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini içeren anayasa değişikliği uygulamaya geçecek.'

Kaynak: AA