Kızılay'dan 23 Nisan'da Çocuklara Özel Maden Suyu

23 Nisan'a özgü bir tasarımla 25 santilitrelik premium şişelerde portakal bisküvi aromalıelmalı olarak üretilen maden suyu, 23 Nisan'da düzenlenecek etkinliklerde dağıtılacak.

Türk Kızılay'ı, 23 Nisan'a özgü bir tasarımla 25 santilitrelik premium şişelerde portakal bisküvi aromalı-elmalı maden suyu üretti.

Kızılay'dan yapılan açıklamaya göre, dünyada iyilik için içilen ilk ve tek maden suyu 'Kızılay Doğal Maden Suyu'nu üreten Kızılay, çocukları da unutmadı.

Kısa bir süre önce premium segmentine iddialı bir giriş yapan Kızılay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özgü bir tasarımla bu kez çocuklar için maden suyu üretti.

'23 Nisan Kutlu Olsun' yazısının yer aldığı özel tasarım maden suyu portakal bisküvi aromalı-elmalı içeriğiyle çocukların beğenisine sunulacak.

Çocuklar için özel üretilen 25 santilitrelik çevir-aç kapak premium maden suyu şişeleri 23 Nisan'da düzenlenecek etkinliklerde dağıtılacak.

Her geçen gün ürün portföyünü geliştiren Kızılay, 16 farklı tadı, 25 ambalaj çeşidi ile Kızılay minarelli su içeceklerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Kızılay, yılda 1 milyar 100 milyon şişeleme yapıyor. Dünyada iyilik için içilen, içildiği zaman başkasına yarayan tek maden suyu olan Kızılay maden suyundan elde edilen gelirin tamamı başkalarına yardım için kullanılıyor.

Kızılay maden suyu, aralarında Çin ve Finlandiya'nın da bulunduğu 24 ülkeye ihraç ediliyor. Önümüzdeki yıllarda ihraç edilen ülke sayısının 40'a yükseltilmesi hedefleniyor.

Kaynak: AA