Malkara'da Fidan Dikimi

Malkara ilçesindeTEMA gönüllüleri ve Yaylagöne Mahallesi muhtarlığı işbirliği ile mahalledeki baraj boyu mevkinde 200 Ihlamur ve Fıstıkçamı fidanı toprakla buluştu.

TEMA Vakfı MalkaraGönüllü sorumlusu Hasan Akçay, bugün burada TEMA gönüllüleri ve YaylagöneMahallesi muhtarlığı işbirliği ile 200 Ihlamur ve Fıstık çamı fidanıdikimi gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Muhtarlık ve Yaylagöne Mahallesi Güzelleştirme ve YaşatmaDerneği'nin 200 fidan tedarik ettiğini belirten Akçay, 'Bizler de kendilerine fidanların nasıldikileceği, nasıl bakım yapılacağı konularında destek verdik. Kendilerinikutluyoruz. Bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz. Fidan dikimleri her geçen gün devam edecektir.' dedi.

YaylagöneMahallesi Muhtarı Akgül Öztürk, “Dikilen fidanların bakımını düzenli olarakyapacaklarını belirterek, Malkara TEMA ilçe temsilciliğine ve gönüllülerineteşekkür etti.

Muhtar Öztürk, fidanların korunmasında sıkıntıyaşadıklarını belirterek, konuyla ilgili belediyenin kendilerine yardımcı olmasını istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA