Yerlikaya Ve Sorgun, Nikah Şahidi Oldu

RTÜK Başkanı Yerlikaya:'Evlilik programlarına çok ağır para cezaları veriyoruz'.

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı İlhan Yerlikaya ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, bir çiftin düğün töreninde nikah şahitliği yaptı.

Kent merkezindeki bir düğün salonunda düzenlenen törende Lütfiye Tüzün ve Ali Akif Erkuş çifti dünyaevine girdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in kıydığı nikahta, Sorgun ve Yerlikaya şahitlik yaptı.

Nikahtan sonra çiftle mutluluklar dileyen Yerlikaya, şunları kaydetti:

'Evlilik programlarına çok ağır para cezaları veriyoruz. Geçen hafta da yine verdik. Evlilik müessesesine uygun davranmayan, onu rencide eden programlarla mücadele ediyoruz. Bundan sonra da etmeye devam edeceğiz. Mevcut durumda bunları yasaklama yetkimiz yok ama bir önceki ayın reklam gelirine göre para cezaları veriyoruz. Toplumun ayakta kalabilmesi için evlilik müessesesine çok iyi sahip çıkmamız gerekiyor. Bu vesile ile Allah çiftimize bir ömür mutluluklar nasip etsin.'

Çifte mutluluklar dileyen Sorgun ise 6 kardeş olan damada kardeş sayısı kadar çocuk tavsiyesinde bulundu. Sorgun'un bu sözü, salonda gülüşmelere neden oldu.

Törene, AK Parti Konya milletvekilleri Hacı Ahmet Özdemir, Hüsnüye Erdoğan, Ziya Altunyaldız, Leyla Şahin Usta, Mehmet Babaoğlu, AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve çok sayıda davetli katıldı.
Kaynak: AA