Şanlıurfa 5. Yapı-İnşaat Ve Dekorasyon Fuarı

Güneydoğu'da inşaat sektörünün önde gelen merkezlerinden Şanlıurfa'da gerçekleştirilen fuar sona erdi TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sade: 'Fuarımızı 3 günde yaklaşık 18 bin kişi ziyaret etti, bu rakam bölgemiz açısından sevindiricidir'.

Şanlıurfa Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şube Başkanı Sadık Sade, Şanlıurfa 5. Yapı-İnşaat ve Dekorasyon Fuarını 3 günde yaklaşık 18 bin kişinin ziyaret ettiğini bildirdi.

Sade, TÜMSİAD öncülüğünde bu yıl merkez Eyyübiye ilçesindeki eski hal pazarında 5'incisi düzenlenen fuarda, sektör temsilcilerinin, yeni ürünlerini katılımcılara tanıtma imkanı bulduğunu söyledi.

Fuar sayesinde katılımcılara iş bağlantıları kurma olanağı sunulduğunu belirten Sade, Batı'daki bazı firmaların Güneydoğu'da bayilik için anlaşması gerçekleştirdiğine dikkati çekti.

Sade, fuara katılımcı sayısının her geçen yıl arttığını vurgulayarak, 'Fuarımız çok başarılı bir şekilde tamamlandı. Fuarımızı 3 günde yaklaşık 18 bin kişi ziyaret etti, bu rakam bölgemiz açısından sevindiricidir. Türkiye'nin birçok ili ve bölgesinde fuarlar iptal olurken bu rakamlara ulaşmak bölgemiz adına son derece sevindirici. Organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah gelecek yıl daha büyük bir fuarı bölgeyle buluşturacağız.' diye konuştu.

Fuarı düzenleyen firmanın genel müdürü Musa Öztürk de iş adamlarının gösterdiği ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Gelecek yıl fuarın altıncısını düzenlemeyi planladıklarını ifade eden Öztürk, 'Ticari döngü anlamında firmalarımız oldukça memnun. Şimdiden firmalarla gelecek yılki fuarın anlaşmasını yaptık. Birçok ilde bölgede fuarlarda küçülmeye gidilirken bu bölgede her geçen gün daha geniş katılımlı fuarların olması bölgenin cazibesinden kaynaklanıyor. Yatırımcıların fırsatları daha iyi değerlendirmesini bekliyoruz.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA