Hayırsever Kadınlardan Öğrencilere Yardım

Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı Aralık Köyü İlköğretim Okulu’nda eğitim gören öğrencilere, hayırsever kadınlar tarafından kıyafet ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

Hayırsever Kadınlardan Öğrencilere Yardım
Özel bir güvenlik firmasının yöneticisi Şerife Keskin ve Ezo Çelik adlı hayırseverler, Bismil ilçesine bağlı Aralık Köyü İlköğretim Okulu’nda eğitim gören öğrencilere, kıyafet ve kırtasiye malzemesi yardımı yaptı. Hayırseverler, getirdikleri elbise takımları, hırka, eşofman, ayakkabı, hikaye kitapları ve kırtasiye malzemelerini öğrencilere dağıttı.

Okul Müdürü Aydın Ak, hayırsever kadınlara yardımlarından dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “Bu tür sosyal sorumluluk projelerin devamını dilerim. Eminim bunlar boşa değildir ve olmayacaktır” dedi.

Şerife Keskin ise, “Bir güvenlik şirketi yöneticisi olarak birçok sosyal sorumluluk projesinde yer aldım. Hiçbir ideolojik amaç taşımadan bölgemizin ve ilimizin geri kalmış okullarına fırsat eşitliği sağlamak adına bu okullardaki öğrencilerin kütüphane, kırtasiye ve giyim ihtiyaçlarını gidermek için okulumuza böyle bir yardımda bulunduk ve elimizden geldiği kadar bu yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Ezo Çelik ise, “İyi insanlar iyi ki varlar diyerek söze başlamak istiyorum. 7’nci okulumuza el verebilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu yolda yanımda olan desteğini benden esirgemeyen sevgili Gülgün Ünlütürk, Şerife Keskin arkadaşlarımın yanı sıra, özel bir havayolu şirketinin tüm hostesleri, pilotları ve personellerine teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.
Kaynak: İHA