Dursun Özbek Giresun Günlerine Katıldı

Giresun Federasyonunun davetlisi olarak Giresun Tanıtım Günleri’ne katılan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kemençe ve horonlarla karşılandı.

Dursun Özbek Giresun Günlerine Katıldı
Bir Giresunlu olarak Giresun Tanıtım Günlerinde hemşehrileriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Özbek, yöresel ikramlardan aldı ancak kendisi gibi Giresunlu olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in horon teklifine katılmadı. Giresun Federasyonu tarafından düzenlenen Giresun Tanıtım Günleri birbirinden değerli önemli misafirleri ağırlamaya devam ediyor. En son katılan misafiri ise Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç oldu.

Giresun Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu tarafından kemençe ve horonlarla karşılanan misafirler Giresun Kültür Evinde ağırlandı. Burada yöresel ikramlarda bulunulan misafirler horon gösterilerini izledi. Sarıyer Belediye Başkanı horona katılırken, Galatasaray Başkanı Özbek ise horon oynayamadığını söyledi.



GİRESUNSPOR’A BAŞARILAR DİLEDİ

Giresun Günlerinde hemşehrileriyle birlikte olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Özbek, Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu’dan daha sık yapması isteğinde bulundu. Giresunspor’a da 1. Lig yolunda başarılar dileyen Özbek, “Sanıyorum ki Giresunspor play-offtan 1.Lig’e yükselecektir. Ancak bu seferde rakip olacağız. Ancak Giresunluluk başka bir şeydir. Giresunspor’a verdiği bu 1.Lig mücadelesinde başarılar diliyorum” dedi.

(Ahmet Bilge / İHA)
Kaynak: İHA