Dünya Otizm Gününde, Otizmli Çocuklar İçin Pasta Kestiler

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü sebebiyle, otizmli çocuklar için düzenlenen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Dünya Otizm Gününde, Otizmli Çocuklar İçin Pasta Kestiler
Kocaeli Başiskele’nin Bahçecik semtinde yer alan Atlantis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 2 Dünya Nisan Otizm Farkındalık Günü sebebiyle bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğe AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır da katıldı.

Atlantis Özel Eğitim Merkezi yönetimi, çalışanları ve öğrencileriyle birlikte pasta kesen Milletvekili Çakır, tesisleri gezdi. Milletvekili Çakır ayrıca Atlantis Özel Eğitim Merkezinin kurucularından Mehmet Ali Kaşka’dan okul ile ilgili bilgiler aldı.

Atlantis Özel Eğitim Merkezi Kurucu Mehmet Ali Kaşka, Milletvekili Çakır’ın çocukların ve ailelerin yanında olmasından dolayı memnuniyetlerini belirtti.

Engelli çocuklara çok önem verdiklerini aktaran Kaşka, onlara mutlu olabilecekleri bir ortam oluşturduklarını söyledi.

Kaşka ayrıca, EKCAN Grup İcra Kurulu Başkanı Yakup Ekşi’ye çocuklara verdiği katkılardan dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Etkinlikte dans edenler ve ip atlayanlar renkli görüntülere sahne olurken, etkinlikte görev alan palyaço çocukların büyük ilgisini çekti.
Kaynak: İHA