Bubyo Öğrencilerinden Tiyatro Gösterisi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tiyatro kulübü tarafından, vizeler öncesinde, ilk kez 1664 yılında sahnelenen Molire’in “Tarrtuffe” isimli tiyatro gösterisi öğrencilerin beğenisine sunuldu. Bubyo konferans salonunda düzenlenen oyuna, öğretim üyeleri, idari personel ve öğrenciler yoğun katılım gösterdi.

Bubyo Öğrencilerinden Tiyatro Gösterisi
Oldukça başarılı performanslar sergileyen öğrencilerin oyunu izleyenler tarafından büyük beğeni ile izlendi. Gecenin sonunda Yüksekokul Müdür Yardımcısı Ögr. Gör. Dr. Muammer Bezirgan, eğitmen Çağrı Duran ve tiyatro ekibindeki öğrencileri tek tek kutladı. Bezingan, böyle güzel bir oyunu hazırladıkları ve sundukları için tüm ekibe teşekkür ederken, başarılı öğrencilerle gurur duyduklarını söyledi.

Tiyatro kulübünün çalışmalarında okul olarak her türlü desteği verdiklerini belirten Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban da “Öğrencilerimizin tiyatro kulübünü sahiplenmeleri ve profesyonel tiyatrocular gibi bu tür oyunları sergileyebiliyor olmaları bizleri çok sevindirmektedir. Bubyo olarak tiyatroda olduğu gibi sanatın her dalı için öğrencilerimizi teşvik etmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA