Şamil Tayyar: Kendilerini kodeste bulurlar

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar " Gezi olayları gibi sokaktan iktidar devşirmeyi düşünüyorlarsa avuçlarını yalayacaklarını ve kendilerini kodeste bulacaklarını hukuk bilmesi görmesi ve anlaması gerekir." dedi.

Şamil Tayyar: Kendilerini kodeste bulurlar
Şamil Tayyar: Kendilerini kodeste bulurlar
Beyaz Tv'de Murat Erçin'in sunduğu 'Son Söz' programında referandum sonuçlarını değerlendiren Şamil Tayyar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

MİLLETİN İRADESİNİ TANIYACAKSIN

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu,'YSK mühürsüz oyları geçerli sayması, ... Tarihin 'mühürsüz seçim' olarak yazacağı bu seçimi tanımıyoruz, tanımayacağız.' şeklindeki sözlerini değerlendiren Şamil Tayyar, CHP liderinin açıklamalarını gayri hukuki bulduğunu ifade ederek 'Bu açıklama kabul edilemez. Milletin iradesini tanıyacaksın.' dedi.

KENDİLERİ KODESTE BULURLAR

Tayyar halk oylamasından 'evet' çıkmasının ardından bazı provokasyonların başladığını söylerken, bazı kesimlerin yeni bir 'Gezi olayları' peşinde olduğunu söyledi. Bu tür düşünce içinde olanların umduğunu bulamayacağının altını çizen Tayyar ' Şunu bilsinler ki Türkiye 2013 yılındaki gibi FETÖ'cülerin işgali altındaki devlet değildir. Gezi olayları gibi sokaktan iktidar devşirmeyi düşünüyorlarsa avuçlarını yalayacaklarını ve kendilerini kodeste bulacaklarını hukuk bilmesi görmesi ve anlaması gerekir.' diye konuştu.

HESAP VERİRLER

Tayyar sözlerini şöyle sürdürdü;
Kobani olaylarında insanları sokağa döken Demirtaş nasıl hesap veriyorsa, sokaktan iktidar devşirmek isteyenler de hesap verir. Bunu herkes bilecek. Sırtınızı PKK'ya, FETÖ'ye, DHKP-C'ye dayayarak iktidar olamayacaksınız. Olamazsınız. İktidara giden yol sandıktan gider ve o zaman milletin gönlüne gireceksiniz.