Büyükşehir Belediyesinde Yatırım Toplantısı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yapılacak yatırımlarla ilgili bürokratlarıyla toplantı yaptı.

Belediye tarafından sürdürülen ve hayata geçirilmesi planlanan projelerin değerlendirildiği toplantıyla ilgili açıklama yapan Çelik, bir taraftan halk oylamasıyla ilgili çalışmalar yaparken diğer taraftan belediye hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için gayret gösterdiklerini belirtti.

Yaz sonuna kadar yapılacak çalışmaları ayrıntılı olarak değerlendirdiklerini ifade eden Çelik, şunları kaydetti:

'Bünyan, Sarıoğlan, Palas kadın ve gençlik merkezleri, Kepez futbol sahası ile Talas’ta yaptığımız okulların tanıtımlarını gerçekleştirdik. Bu arada temeller atmaya da başladık. Emniyet Müdürlüğüne Eskişehir Bağları ve Belsin’de yapacağımız hizmet binalarının temellerini attık. Sayın Bakanımız Süleyman Soylu da bu projemizi çok beğendi ve örnek proje olarak tüm şehirlerde yapılmasını istedi. Köşk Mahallesi ve Beyazşehir’de büyük ölçekli sosyal yaşam merkezlerinin temelini attık. Bu merkezlerin içinde yüzme havuzundan kreşine, KAYMEK’in eğitim merkezinden spor salonlarına kadar birimler var. Sosyal yaşam merkezlerinin inşaatları hızla devam ediyor. Argıncık’ta amatör spor tesisinin ve Gençlik Spor Bakanlığı ile yaptığımız protokol çerçevesinde 120 yataklı Güreş Kamp Eğitim Merkezinin temelini attık. Pınarbaşı ve İncesu ilçelerimizde de kadın ve gençlik merkezlerinin temellerini atarak inşaatlarına başladık. Bu dönemi o kadar yoğun geçirdik ki hemen her gün ya bir yerde temel attık ya da açılış yaptık.'

Önümüzdeki günlerde açılış ve temel atmaların devam edeceğine işaret eden Çelik, şehir mezarlığı içinde yapılan düzenlemelerin tamamlanma aşamasına geldiğini bildirdi.

Kayserililer için sürpriz bir tesisin de açılacağını belirten Çelik, 'Kayseri’de tüm hemşehrilerimizin günlük ihtiyaçlarını gidereceği sürpriz bir tesis geliyor. Kaliteli ürün ve istikrarlı fiyat sağlayacak tesisi mayıs ayının başında hizmete sunacağız.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA