Bakan Arslan, Kasket Takarak Esnafı Ziyaret Etti

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Kars'ta kasket takarak yağmur altında esnafı ziyaret ederek, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için destek istedi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars'ta kasket takarak esnaf ziyaret etti.

Bakan Arslan, Kasaplar mevkisindeki esnaf ziyaretinde, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylaması için vatandaşlardan destek istedi. Burada bir kasket, bere, şapka satan bir dükkana giren Aslan'a işletme sahibi kasket hediye etti. Arslan, kasketi takarak, yağmur altında esnafı gezdi.

Arslan, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, Kars'ta bulunan esnafa ziyarette bulunduklarını belirterek, 'Esnafı gezerken bir kasketçiye girdik, 'bana göre kasket var mı' dedim, 'var' dedi, sonra taktık tam Kars şartlarına uygun, yağmura uygun bugün kasketle gezdik.' ifadesini kullandı.

Her zaman esnafı ziyaret ettiğini ve esnafın kendilerini güler yüzle karşıladığına değinen Arslan, şunları kaydetti:

'Esnafımızı her zaman geziyoruz, güler yüzle her zaman bizi karşılıyor, elbetteki varsa bir problemleri alıp çözmeye çalışıyoruz, varsa soru işaretleri, onları çözüyoruz. Mesela az önce esnafımızın bir dedi ki 'Lojistik Merkez Erzurum'a gitmiş.' Dedim ki doğru söylüyorsun Erzurum'da da var ama yanı zamanda da Kars'ta da var, inşaatı başladı. Oradan çıktım yanındaki diyor ki 'Allah razı olsun Lojistik Merkezi başladı. Bizim kamulaştırma paramız var, anlaşmada bize desek olun.' Biri işin başladığının farında destek istiyor, biri de gitti diyorlar. Allah razı olsun milletle iç içeyiz bilgilendirmeye çalışıyoruz, elbetteki destek ve dualarını da istiyoruz.'

Arslan, daha sonra Kağızman ilçesinde çeşitli ziyaret ve programlar katılmak üzere, ilçeye geldi.
Kaynak: AA