Aydın Ekonomi Kulübü Derneği Üyeleri 'Evet' Diyecek

Ekonomi Kulübü Derneği Aydın Teşkilatı üyeleri halk oylamasında 'evet' oyu vereceklerini açıkladı.

Efeler ilçesinde bir restoranda yapılan toplantıda Ekonomi Kulübü Derneği Aydın Teşkilatı adına gazetecilere açıklama yapan Yıldıray Servet Çınar, 2014 yılında kurulan Ekonomi Kulübü'nün 'Yerli ve milli' ekonomi hedefiyle kısa sürede Ankara, İstanbul, Konya, ve Bursa gibi 25 ilde yaklaşık bin iş adamı ile çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Aydın teşkilatının da kuruluş aşamasının tamamlanmak üzere olduğunu aktaran Çınar, Türkiye'nin her alanda gelişmesi için toplumun temel değerlerini benimsemiş, dürüst, ahlaklı iş ve meslek insanlarının bir araya geldiği sosyal ve ticari sahada strateji geliştiren bir kuruluş olarak millete hizmet etmeye çalıştıklarını kaydetti.

- Anayasa teklifine evet

16 Nisan'da halk oylamasına ilişkin de derneğin düşüncelerini paylaşan Çınar, 'Tüm yaşadığımız ekonomik ve hatta sosyal krizlerin temelinde çift başlılık ve bu sistemin yaratığı çekişmeler, anlaşmazlıklar, uyumsuzluklarla görüş ayrılıkların sonucudur. Ekonomik istikrar için, güçlü ve büyük Türkiye için, yerli ve milli ekonomi için tüm halkımızı 16 Nisan'da yeni anayasa değişikliğine evet demeye çağırıyoruz.' ifadelerini kullandı.

Toplantıya, Ankara Ekonomi Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Çiğnitaş, Adem Kesici ve Aydın teşkilatı üyeleri Cahit Şahin, Levent Dönmez katıldı.

Kaynak: AA