Sigorta Pazarı Yeniden Açılacak

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Cumhuriyet Mahallesinde ki sigorta pazarının altyapı çalışmalarının sürdüğünü, yeniden hizmete açılacağını bildirdi.

Cahan, yaptığı yazılı açıklamada, sigorta pazarındaki çalışmaları yerinde incelediklerini ve çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini kaydetti.

Pazar yeri çevresinde yaşayan vatandaşlardan kötü koku şikayeti aldıklarını aktaran Cahan, şu bilgileri aktardı:

'Pazar yerimizden kötü kokular geliyordu ve vatandaşımız altyapıyla ilgili sorundan şikayetçiydi. Ekiplerimiz altyapıdaki sorunları gidermek için çalışıyor. 4 Mayıs Perşembe günü pazarımızı yeniden faaliyete sokacağız. İnsanlarımızı rahatsız eden kötü koku ve yağmur yağdığında oluşan taşkınların önüne geçiyoruz. Daha modern ve sağlıklı bir ortamda esnafımız ve vatandaşımız alışverişini yapabilecek.'

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fadime Meral ise pazar yerinin tekrar faaliyete geçmesine sevindiklerini belirterek, 'Mahalle halkımız kokuya çözüm bulunmasını istedi ve belediyemiz bu noktada üzerine düşeni yaptı. Pazarımızın altyapısı güçlendirilerek hizmet vermeye başlamasından memnuniyet duyuyoruz. Ayrıca burada oluşan kötü kokuya çözüm bulunduğu için sevinçliyiz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA