Multinet Up Araç Yıkama, Bakım Ve Lastik Hizmet Ağı Kurdu

Multinet Up'ın Şirket Araçları Çözümü ile birlikte sunulan OtoMisyon, Türkiye'de 55 ilde 250'ye yakın noktada araç yıkama, bakım ve lastik hizmeti sunacak Multinet Up Stratejik Pazarlama Direktörü Kepkep: 'Vale hizmetiyle OtoMisyon'u daha da güçlendireceğiz'.

Şirketler ve kamu yönetimi için ödeme sistemleri ve akıllı hizmet çözümleri sunan yeni nesil finansal teknoloji şirketi Multinet Up, OtoMisyon markasıyla Türkiye'de 55 ilde 250'ye yakın noktada araç yıkama, bakım ve lastik hizmeti verecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Multinet Up, şirket araçları çözümleri için geliştirdiği Multicar, Petronet ve Araç Takip Sistemi'ne OtoMisyon'u da ekledi.

Multinet Up'ın Şirket Araçları Çözümü ile birlikte sunulan OtoMisyon, Türkiye'de 55 ilde 250'ye yakın noktada araç yıkama, bakım ve lastik hizmeti sunacak.

Şirketlere tek fatura, sabit fiyat garantisi, ödeme kolaylığı, raporlanabilir bütçe ve Katma Değer Vergisi (KDV) avantajı sağlayan OtoMisyon, yıl içerisinde sunulacak vale hizmetiyle de fark yaratacak.

- 'İş ortaklarımızın tüm gereksinimleri için çözüm sunuyoruz'

Multinet Up Stratejik Pazarlama Direktörü Evren Büyük Kepkep, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Multinet Up'ın iş ortaklarına yemek giderlerinden akaryakıta, uçak biletinden kargo ihtiyacına kadar tüm gereksinimleri için 'terzi usulü' çözümler sunduğunu kaydetti.

Dört ana eksende odaklanılan hizmet çözümlerinde, filo ve akaryakıt yönetimi kapsamında Multicar, Petronet ve Araç Takip Sistemi hizmetlerinin bulunduğunu aktaran Kepkep, amaçlarının her fırsatta müşterilerin ve şirket çalışanlarının hayatını kolaylaştırmak olduğuna bildirdi.

Kepkep, 'Müşterilerimize 'Siz işinize bakın, biz sizi düşünürüz' diyoruz. Geliştirdiğimiz her bir çözüm bu amacımıza hizmet ediyor.' ifadelerini kullandı.

Multicar ile birlikte sunulan OtoMisyon'un Multinet Up'ın en yeni çözümü olduğunu belirten Kepkep, şunları kaydetti:

'Araç yıkama, bakım ve lastik hizmetleri aslında hiç kimsenin günlük hayat akışında aklında olmayan işler. Artık OtoMisyon ile müşterilerimizin araç temizliğini de biz düşünüyor olacağız. Paydaşlarımıza katma değeri yüksek bir çözüm sunuyoruz. Bu hizmetimizle ilgili çok güzel dönüşler alıyoruz. Müşterilerimizin araçla ilgili operasyonlarını alma gibi bir misyonumuzun olduğu noktada tıpkı Petronet gibi OtoMisyon da bizim için çok değerli bir çözüm.'

- 'Vale hizmetiyle OtoMisyon'u daha da güçlendireceğiz'

Evren Büyük Kepkep, 2017'de bu hizmeti daha da yaygınlaştıracaklarını ve vale hizmetiyle OtoMisyon'u daha da güçlendireceklerini aktararak, 'Pilot uygulamalarına başladık. Vale hizmetimiz sayesinde müşterimize en yakın yıkama noktasına bilgilendirme yapılacak. Aracı gelip alacaklar ve temizleyerek yine müşterimizin bulunduğu noktaya teslim edecekler.' değerlendirmesinde bulundu.

OtoMisyon ile Türkiye'nin her yıkama noktasında tek fiyat uygulaması olduğuna dikkati çeken Kepkep, 'Şirketlerin talebine göre haftada bir ya da iki yıkama hakkı çalışanların Multinet kartlarına tanımlanacak. MultiPay üzerinden yıkama noktasına rahatlıkla ulaşacak olan şirket çalışanları, yıkama yaptığı anda, bir hak kartından düşecek.' yorumunu yaptı.

Kepkep, OtoMisyon'un sağladığı avantajlara ilişkin şu görüşleri aktardı:

'Yüzde 18 KDV ve yüzde 20 kurumlar vergisinden avantaj sağlar. Filo araçlarınızın yıkama maliyetlerini tek fatura ile takip edersiniz. Yıl boyunca sabit fiyat garantisinden faydalanır, KDV avantajı ile karlılığınızı artırırsınız. Araç yıkama ve bakım hizmetleri için fiş, fatura ve takip gibi operasyonel yüklerden kurtulursunuz. Çalışanlarınız araç yıkama ve bakımı için nakit ya da kart ile bireysel işlem yapmak zorunda kalmaz. Çalışanlarınızın araç yıkama ve bakımına ayırdığınız bütçe ile ilgili rapor talep edebilirsiniz. Sadakat sistemlerinde de Multinet Otomisyon ile müşteri ve üye iş yerlerinizde OtoMisyon çeklerini kullanabilirsiniz.'
Kaynak: AA