Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Eğitimi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Edirne Şubesi tarafından, 'Madde Bağımlılığı ve Zararlı Alışkanlıklar ile Mücadele' eğitimi verildi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Edirne Şubesi Başkanı Sebahattin Bilgiç, TÜRGEV Edirne Moralızade Leyla Hanım Kız Öğrenci Yurdundaki eğitimde yaptığı konuşmada, gençlerin ailelerinin ve toplumun göz bebeği olduğunu söyledi.

Gençlerin bağımlılıklardan uzak, sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmesini istediklerini aktaran Bilgiç, şunları kaydetti:

'Madde bağımlılığı ve zararlı alışkanlıklar ile mücadele konusunda eğitimler vermeye devam edeceğiz. Sizler ile farklı eğitimlerde tekrardan buluşacağız. Amacımız toplumun tüm kesimlerinde bağımlılıklar ile ilgili farkındalık oluşturarak sağlıklı ve huzurlu bir yaşama katkı sağlamaktır. Bize destek olan, sizler ile buluşmamızı sağlayan TÜRGEV Edirne Moralızade Leyla Hanım Kız Öğrenci Yurdu yönetimine teşekkür ediyorum.'

Edirne Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli Aile Danışmanı Sosyolog Nil Uçak, eğitimde 130 öğrenciye bilgiler verdi.

Kaynak: AA