Saray, Gulfood 2017 Fuarında Ürünlerini Sergiledi

Saray Bisküvi, Dubai’de düzenlenen Gulfood 2017 fuarında ürünlerini sergiledi. Saray Bisküvi Yurt Dışı Satış Direktörü Kamil Özdağ, “Fuarda standımıza olan talep çok yüksekti. Ziyaretçilerin ürünlerimize gösterdiği ilgiden memnun kaldık. Sadece yurt içinde değil yurt dışında da iddialı bir markayız. 2017 senesinde de bu iddiamızı devam ettireceğiz” dedi.

Saray, Gulfood 2017 Fuarında Ürünlerini Sergiledi
Dubai’de düzenlenen Gulfood 2017 fuarında tedarikçilerle buluşan Saray Bisküvi, ürünlerini tanıttı. Mevcut ticari ilişkilerini güçlendirme hedefiyle katıldığı fuarda, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinin ilgisiyle karşılaşan Saray’ın yeni ürünü ’OffTime’ beğeniye sunuldu. Saray Bisküvi’nin şu anda 120’ye yakın ülkede marka tescili bulunduğunu ve Gulfood 2017 fuarında da inovatif ürünlerinin ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördüğünü anlatan Saray Bisküvi Yurt Dışı Satış Direktörü Kamil Özdağ, “Fuarda standımıza olan talep çok yüksekti. Ziyaretçilerin ürünlerimize gösterdiği ilgiden memnun kaldık. Sadece yurt içinde değil yurt dışında da iddialı bir markayız. 2017 senesinde de bu iddiamızı devam ettireceğiz” dedi.

Saray’ın bugün dünyanın dört bir yanında birçok yerel ve ulusal markette tüketici ile buluştuğunu anlatan Özdağ, “Şu anda ABD, Almanya, Hollanda, İngiltere, Danimarka, İsveç, Fransa, Belçika, Romanya, Dubai, Suudi Arabistan, Filistin, Ürdün, Irak, Bosna, Demokratik Kongo, Katar, Azerbaycan başta olmak üzere 110‘u aşkın ülkeye ihracat yapıyoruz. Yakın zaman önce Almanya, Hollanda, İngiltere, Danimarka ve İsveç’te daha fazla noktada ürünlerimizi tüketiciyle buluşturmak üzere stratejik ortaklıklar gerçekleştirdik. Önümüzdeki beş yıl için belirlediğimiz öncelikli hedef pazarlar arasında İngiltere, Almanya, Bosna, Romanya, Ürdün, BAE ve Azerbaycan yer alıyor” diye konuştu.

2016 yılında da Brezilya, Güney Kore ve ABD katıldıkları uluslararası önemli fuarlar sayesinde farklı ülkelerle anlamlı iş birlikleri fırsatı yakaladıklarını anlatan Özdağ, “Geçen sene Brezilya’da düzenlenen APAS 2016, Güney Kore’de gerçekleştirilen Seoul Food and Hotel 2016 ve ABD - Chicago’daki Sweets & Snacks Expo’ya katıldık. Bu fuarlarda da büyük başarı yakaladık. Turquality vizyonu ile yurt dışında sürekli olarak yeni pazarlar araştırıyor, bulunduğumuz yerlerde yatay ve dikey büyümeler gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz 2023 yılında bir dünya markası olmak” dedi.

Kaynak: İHA