Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Açıklaması

Kayseri’nin Akkışla ilçesinde vatandaşlarla buluşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, şer odaklarının Türkiye’nin etrafına ışık saçmasını istemediğini söyleyerek, “3 tarafımız denizlerle, 4 tarafımız düşmanlarla dolu” dedi.

Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Açıklaması
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi’nde düzenlenen buluşmaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül ve vatandaşlar katıldı.

İlçe girişinde protokol ve vatandaşlar tarafından karşılanan Bakan Özhaseki, burada vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı çekindi. Yaklaşık 100 traktörlü çiftçiyi selamlayan Özhaseki, daha sonra ilçe merkezine geçti. Burada vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum hakkında vatandaşlara bilgiler verdi.

Özhaseki, “Kayseri’de birlik ve beraberlik var. Birlikte rahmet vardır. Biz birlikteliğin keyfini sürüyoruz. Bu işler rahmete vesile oluyor. İnşallah bu birliktelik devam eder. AK Parti öncesindeki Türkiye’yi sizler iyi biliyorsunuz. Son 15 yıllık mücadelemiz içerisinde şunu bir kez daha gördük. Türkiye’nin 3 tarafı denizlerle, 4 tarafı da düşmanlarla dolu. İnanın bu 4 değil, 14’tür. AB içerisinde kendini emniyete almış bir ülke değiliz. Biz zor bir coğrafyadayız. Gönül coğrafyamıza liderlik etmemizden kaynaklanan zorluklar var. Bizim etrafımıza ışık saçmamızı istemedikleri için envai çeşit oyun oynuyorlar” diye konuştu.

Bakan Özhaseki, “Hayır gruplarının arasında PKK’lılar var. Avrupa ülkeleri var. Ne kadar şer grupları varsa bir araya gelmişler. Bizim ana muhalefette gidip onların arasında yer alıyor. Biz bunların hepsinin altından kalkarız. Bir oluruz, güçlü oluruz ve hepsini yeneriz. Biz a partili ve b partili demeyeceğiz. Bir ve beraber olacağız. Bir ve beraber olduğumuz sürece bizi kimse yıkamayacak” dedi.

Kaynak: İHA