Anadolu Yakasına Yeni Yoğun Bakım Ünitesi

İstanbul Anadolu yakasında yeni bir yoğun bakım ünitesi hizmete girdi. Üsküdar Devlet Hastanesi bünyesinde açılan 41 yataklı yoğun bakım ünitesi törenle hizmete açıldı.

Anadolu Yakasına Yeni Yoğun Bakım Ünitesi
Üsküdar Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesi, düzenlenen törenin ardından hizmete girdi. Kopuzlar Vakfı tarafından yaptırılan yoğun bakım ünitesinin açılışı nedeniyle düzenlenen törene, İstanbul Anadolu Kuzey Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kamil Özdil, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Kopuzlar Vakfı Başkanı Ali Kemal Kopuz ve hastane yöneticileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, yoğun bakım ünitesini yaptıran vakfın yöneticilerine teşekkür ederek, "Devletimiz bu tür hizmetleri yapıyor ama, bazen yetişemediği noktalar oluyor. Yaş sınırları arttığı için yoğun bakım da, hasta bakımı da, yaşlı bakımı da çok daha fazla ihtiyaç duyuluyor. Onun için hastanenin bu bölümleri bir ihtiyaç" ifadelerini kullandı.

İstanbul Anadolu Kuzey Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Özdil ise, "Bölgede çok ciddi bir yoğun bakım ünitesine ihtiyaç vardı. Bu yapılan hizmet çok hayırlı bir hizmet. Bu hizmete alınan ünite ihtiyacı olan hastalara bir nevi nefes oldu” dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Güler ve beraberindekiler kurdele keserek yoğun bakım ünitesini hizmete açtı.
Kaynak: İHA