Toroslar EDAŞ Mart Ayı Yatırımları

Adana, İçel, Hatay ve Osmaniye'de bakım, onarım ve yatırım çalışmaları yapıldı.

Toroslar EDAŞ, mart ayında bakım, onarım ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

Firmadan yapılan yazılı açıklamaya göre, bölgede kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında 2017 yılının Mart ayında bakım, onarım çalışmaları ile yatırımlarına devam edildi.

Toroslar EDAŞ, Adana, İçel, Hatay ve Osmaniye'de sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi amacıyla, elektrik şebekelerinin yenilenmesi için bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor.

Firma tarafından Adana'da Çukurova, Seyhan, Sarıçam, Yüreğir, Ceyhan, Yumurtalık, Karaisalı, Karataş, Pozantı, Kozan, İmamoğlu, Aladağ, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli'de 5 bin 982 aydınlatma armatürün bakımı gerçekleştirildi, bölgede 70 kilometrelik hattın bakımı yapıldı. 49 elektrik panosunun elden geçirildiği kentte bir dağıtım merkezinin de bakımı gerçekleştirildi.

- İçel

İçel'in Tarsus, Çamlıyayla, Akdeniz, Yenişehir, Mezitli, Toroslar, Erdemli, Silifke, Aydıncık, Gülnar, Mut, Bozyazı ve Anamur’da 5 bin 864 armatürün bakımını gerçekleştirildi, 110 kilometrelik hattın bakımını yapıldı. Kentte 11 pano ile 12 trafo elden geçirilirken 10 dağıtım merkezinin bakımı tamamlandı.

- Hatay

Kırıkhan, Hassa, Dörtyol, Erzin, Payas, Belen, İskenderun, Arsuz, Reyhanlı, Altınözü, Antakya, Defne, Samandağ ve Yayladağı ve Kumlu’da mart ayında 10 bin 188 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 13 kilometrelik hattı da elden geçirdi. Bu ilçelerde 9 elektrik panosu, 3 trafo ve 11 dağıtım merkezinin bakımı yapıldı.

- Osmaniye

Kadirli, Merkez, Düziçi ve Bahçe ilçelerinde bin 800 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri ayrıca birer pano ile trafoyu elden geçirdi, bölge genelinde 60 kilometrelik yüksek gerilim hattının bakımını yaptı.
Kaynak: AA