Hasvak'tan Özel Hayat Hastanesi'ne Sağlıkta Başarı Ödülü

HASVAK Bursa Şubesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Sağlıkta Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. ‘Yılın Sağlığa Katkı Ödülleri’ kategorisinde Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Özkul, ödül almaya hak kazandı.

Hasvak'tan Özel Hayat Hastanesi'ne Sağlıkta Başarı Ödülü
Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) tarafından geleneksel hale getirilmiş olan HASVAK Sağlıkta Başarı Ödülleri Merinos AKKM’de yapıldı. Bursa sağlık dünyasını buluşturan geceye, Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Fırat Emiroğlu, Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ve HASVAK Genel Başkanı Engin Öztürk başta olmak üzere çok sayıda doktor ve sağlık çalışanı katıldı.

Sunuculuğunu Oylum Talu’nun yaptığı gecede YılınSağlığa Katkı Ödülleri kategorisinde ödüle, sağlık alanındaki başarıları ile adından söz ettiren kişi ve kurum olarak Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul layık görüldü.

Ödülünü HASVAK Bursa Şubesi Başkanı Zerrin Özgüle ve Prof. Dr. Kaya Aksoy’un elinden alan Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul konuşmasında, HASVAK Bursa Şubesi’ne teşekkür etti. 40 yıldır sağlık sektöründe Bursalılara hizmet ettiklerini ifade eden Dr. Özkul, “Bu yıl hastanemizin 40. yılını hep birlikte kutluyoruz. İnsan sevgisine dayalı çalışmaların içinden geliyoruz. Ödül almak elbette çok güzel bir şey. Yaşarken ödül almak daha da güzeli. İnsanın motivasyonunu arttırıyor, daha özenli ve daha çok çalışmak için teşvik ediyor. 40. yılımızda ‘Yeni Hayat’ sloganıyla çıktığımız bu yolda bütün ekibime, hastanemiz çalışanlarına ve bizleri bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA