Vali Arslantaş, Refahiye'de Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, il merkezinde ilkini gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısının ikincisini Refahiye yaptı. 125 muhtar ve tüm kamu kurum müdürleri toplantıda hazır bulundu.

Vali Arslantaş, Refahiye'de Muhtarlar İle Bir Araya Geldi
Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan merkezdeki muhtarlar toplantısının ardından ikinci toplantıyı Refahiye ilçesinde gerçekleştirdi. Köy ve ilçedeki mahallelerin sorunlarını, vatandaşların istek ve şikâyetlerini tespit etmek, yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendirmek için muhtarlar ile bir araya gelen Vali Ali Arslantaş, bu toplantıların diğer ilçelerde bizzat kendi başkanlığında devam edeceğini söyledi.



Refahiye Çok Programlı Anadolu Lisesi Spor Salonunda Erzincan Valisi Ali Arslantaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Erzincan Vali Yardımcısı Fatih Acar, Refahiye Kaymakam Vekili Hatice Bayar Özdemir, Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar, ildeki bütün kamu kurum müdürleri ve Refahiye’de bulunan mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Toplantı öncesi konuşma yapan Refahiye Belediye Başkanı Cevdet Çınar, ilçede ilki gerçekleştirilen toplantının verimli geçeceğine inandığını söyleyerek Erzincan Valisi Ali Arslantaş’a teşekkür etti. Ardından söz alan Refahiye Kaymakam Vekili Hatice Bayar Özdemir, ilçede yapılan çalışmalar hakkında brifing verdi.

Ardından toplantının amacı hakkında konuşan Erzincan Valisi Ali Arslantaş, kamu kurum müdürlerinin Refahiye’de ki faaliyetleri, yaptıkları yatırımları ve yapacakları yatırımları muhtarlara tek tek anlatacağını söyledi.

Konuşmasını sürdüren Vali Arslantaş, “İl müdürlerimizin anlattıkları hususlarda muhtarlarımız eksik gördükleri taleplerini burada iletecekler. Biz hizmeti verenle hizmeti alanı bir araya getirdik, istişare yapacağız. İstişaremizi inşaat sezonu başlamadan önce yapacağız ki; yazın çok daha verimli çalışmalara imza atalım hep birlikte” dedi.

Kaynak: İHA