Ordu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Bekliyor

Ordu, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum öncesi 13 Nisan Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı misafir edecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Ordu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Bekliyor
10 Ağustos 2014 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 67 oranında destek veren Ordu’da 13 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek olan mitingin hazırlıkları sürüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kentte hazırlıklarını yoğunlaştırdı. Ordu sahil yolu boydan boya Erdoğan’ın fotoğraflarının bulunduğu afişlerle süslenirken, şehrin bazı noktalarına ise Erdoğan’ın gelişini duyuran pankartlar asıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ordu’ya ayrı bir önem ve sevgi gösterdiğini belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Ordu’ya yaptığı sık ziyaretlerle Ordu’ya ve Ordululara verdiği önemi bir kez daha gösterecektir. Perşembe günü gerçekleştireceğimiz miting sayın Cumhurbaşkanımızın son 15 yılda Ordu’ya 14. gelişi olacaktır” dedi.

Yılmaz, “Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın Ordu’ya özel bir önem verdiğini söyleyebilirim. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana gerek Başbakanlığı gerekse Cumhurbaşkanlığı döneminde Ordu’ya gerçekleştirilen yatırımlarda büyük emek ve özveri göstermiştir. Ordulu hemşehrilerimiz de hemen her seçimde ona olan sevgisini ve desteğini esirgememiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın gelişini heyecanla bekliyoruz. Her türlü hazırlığı en ince detayına kadar düşünerek yapıyoruz. Teşkilatımız gece gündüz uyumadan çalışmalarını sürdürüyor. Mitingimiz Ordu Cumhuriyet Meydanı’nda saat 15.00’te yapılacak. Her defasında olduğu gibi 13 Nisan’da da sayın Cumhurbaşkanımızı yoğun bir kalabalıkla ağırlayacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA