Öğrencilerden Asker Ve Polislere 5 Bin Kutu 'Mektuplu Lokum'

Hatay’ın Yayladağı ilçesinde, Yavuz Selim İlkokulu öğrencileri, duygularını dile getiren mektuplar ile hediye olarak hazırladıkları lokumları, Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla gönderdi.

Öğrencilerden Asker Ve Polislere 5 Bin Kutu 'Mektuplu Lokum'
Okul tarafından hazırlanan "Mektuplu Lokum" projesi kapsamında, öğrenciler tarafından kaleme alınan mektuplar ile 5 bin lokum, Doğu’da zor şartlarda görev yapan güvenlik güçlerine gönderildi.

Okul müdürü Hasan Duman Yurtseven yaptığı açıklamada, ’Mektuplu Lokum’ projesiyle kahraman güvenlik güçlerine şu süreçte bir nebzede olsa destek olmayı hedeflediklerini belirtti.

Yurtseven, öğrenciler tarafından hazırlanan lokum kutularının kahraman Mehmetçik ve polislere gönderildiği ifade ederek, "Hazırlanan kutularının içerisine lokum ile birlikte mektuplar koyduk. Bu mektuplar da onların yaşadıkları zorlukları rağmen görevlerini yapmalarında çocukların destek olduğunu hissetmeleri ve onlara destek olduklarını göstermekti. Bizim hedefimiz hem güvenlik güçlerine destek olmak hem de çocuklara vatan millet sevgisini aşılamaktı" dedi.

Aralarında Suriyeli öğrencilerin de bulunduğu öğrenciler ise asker ve polislere destek oldukları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Allah onların yardımcısı olsun" dediler.

Mektuplu Lokum projesi kapsamında, öğrenciler tarafından kaleme alınan mektuplar ile 5 bin lokum Doğu ve Güneydoğu görev yapan asker ve polislere teslim edilmek üzere yola çıktı.
Kaynak: İHA