Emniyet Personeli Anıtkabir'i Ziyaret Etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok ve emniyet mensupları Türk Polis Teşkilatının 172’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti.

Emniyet Personeli Anıtkabir'i Ziyaret Etti
İçişleri Bakanı Soylu, Emniyet Genel Müdürü Altınok ve emniyet mensupları, Aslanlı Yol’dan Anıtkabir’e geldi. Mozoleye çelenk bırakılmasının ardından Bakan Soylu, Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Bakan Soylu, Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları kaydetti:

“Büyük Önder Atatürk, aziz milletimizin güvenliği, huzuru ve asayişi için gece gündüz demeden mücadele eden Türk Polis Teşkilatımızın 172’nci kuruluş yıl dönümünde manevi huzurunda tazimle eğiliyoruz. Türk polisi, milletimizin adeta ikinci bir Kurtuluş Savaşı verdiği 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında, gerçek vatan evlatlarıyla beraber kurucusu olduğun cumhuriyetimizi ve vazgeçilmezimiz olan demokrasimizi koruyarak sana layık olduğunu göstermiştir. Milletin iradesiyle seçilmiş gazi meclis ve bu meclisten zuhur etmiş meşru hükümetin dışında hiçbir odak veya oluşumdan talimat almadan yalnızca milletimize hizmet eden Türk Polis Teşkilatı, milletimizin birlik ve beraberliğinden aldığı güç ve cesaretle gösterdiğin hedefler ışığında çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir. Ruhun şad olsun.”

(Goncagül Özcan - Nurullah Geylani - Ömer Çetin /İHA)
Kaynak: İHA