AK Partili Koçer'den AA'ya Ziyaret

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Anadolu Ajansı Gaziantep Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Koçer, ziyaretteki konuşmasında, Anadolu Ajansının Türkiye'nin milli kurumlarından biri olduğunu söyledi.

AA'nın hayatında çok farklı yeri olduğunu anlatan Koçer, Gaziantep Sanayi Odası Başkanlığı, TOBB başkan yardımcılığı ve 6 yıllık siyasi hayatı boyunca kurumla yollarının sıkça kesiştiğini dile getirdi.

Özellikle Gaziantep'in markalaşması, ekonomik gücünün Türkiye'ye yansıtılması, Gaziantep'e dair haberlerin kamuoyuyla paylaşılması konusunda AA Gaziantep Bölge Müdürlüğünün önemli bir misyon üstlendiğine işaret eden Koçer, kurumun en üst kademesinden hizmetli kadrosuna kadar tüm çalışanlarına teşekkür etti.

Cumhuriyet'in Türkiye'ye kazandırdığı çok müstesna kurumlardan olan AA'nın 97'nci yaşını kutlayan Koçer, AA tarafından hazırlanan almanak ve 'Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi' kitaplarının Türkiye tarihine önemli bir yansıma olduğunu kaydetti.

Koçer, söz konusu kitapların ilerleyen yıllarda tarihe ışık tutacak eserler olduğunu belirtti.

- Halk oylaması süreci

Halk oylaması sürecine de değinen Koçer, daha istikrarlı bir Türkiye için halk oylamasından 'evet' çıkacağına inandığını belirtti.

Koalisyonları ortadan kaldıracak, Türkiye'nin hızını artıracak, ülkeyi güçlendirecek, bürokrasiyi azaltacak yeni yönetim sisteminin halk tarafından büyük oranla kabul edileceğini ifade eden Koçer, 'Dünyada çok hızlı gelişim var. Türkiye'nin de buna ayak uydurması gerekir. Gelişim ve değişimden korkmamak lazım. Bu yönetim yenilenmesinin de aslında tam vakti. Bu sağlandığında Türkiye her alanda yenilenmeyi yaşayacak. Milletimizin bu yenilikçi gücünü ve inancına güveniyorum.' diye konuştu.

Halk oylamasında Gaziantep'teki seçimlerin açık ara 'evet' oyunun önde olacağına işaret eden Koçer, yeni model sayesinde Türkiye'nin önünü görerek daha büyük adımlar atabileceğini dile getirdi.

Kaynak: AA