Tokat'ta Birlik, Beraberlik Ve Kardeşlik Yemeği

Tokat Belediye tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve kardeşlik yemeğinde belediye çalışanları bir araya geldi.

Tokat'ta Birlik, Beraberlik Ve Kardeşlik Yemeği
Yemeğe AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, AK Parti İl Başkanı Metin Polat, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Bay ile belediye personeli katıldı.

Yemekte konuşan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, şehrin güzelleşmesi ve gelişmesi için gece gündüz demeden birlikte alın teri akıttıkları mesai arkadaşlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Tokat Belediyesi olarak memur ve işçilerle gayretle, aşkla ve heyecanla çalıştıklarını ifade eden Eroğlu,"Bugün itibariyle 258 memur, 137 işçi, 580 taşeron, 975 kişiyle bir aile olarak çalışıyoruz. Bu yıl 200 tane yardım için iş-kur kapsamından gelen kardeşlerimizle sayımız bin 175’e çıktı. Verdiğiniz emeklerden, yaptığınız çalışmalardan, bu şehre dair akıttığınız alın terlerinden dolayı Allah razı olsun. İşçimizin de memurumuzun da hiçbir alacağı yok hamdolsun. Aynı şekilde taşeron çalışanlarımıza da borcumuz yok. Çalışanların hakkını zamanında vermeye gayret ediyoruz" dedi.

Eroğlu, halk oylaması sürecini değerlendirerek,"Darbeler ülkesi, ekonomik krizlerle boğuşan bir eski Türkiye’yi hepimiz biliyoruz. Ama diğer taraftan yeni bağımsız, dışarıdan yönetilmeyen, ülkeyi yollarla, eserlerle hizmetlerle donatan, hedefleri olan yeni bir Türkiye’den bahsediyoruz. Eğer biz daha da gelişen bir Türkiye’de yaşamak istiyorsak o zaman kararımız net oyumuz evet. Sizlerin değerli oylarıyla inşallah Türkiye’miz daha büyüyecek ve daha muasır medeniyetleri ulaştıracağız. Asla bu ülkenin bu toprakların düşman işgaline uğramaması için sonuna kadar devam edeceğiz. 16 Nisan Türkiye’mizi daha güzele daha iyi ulaştırması anlamında bir kavşaktır. Hepinizden bir kez daha Allah razı olsun. Allah kazasız belasız çalışmayı bu şehri büyütmeyi nasip etsin” diye konuştu.

Kaynak: İHA