KYK Halep'i Unutmayanları Unutmadı

KYK Erzincan İl Müdürlüğü tarafından “Halep Biz’dir, Bizdendir, Bizimledir Yardım Kampanyası”na bir TIR gıda yardımında bulunan Kargın Belediyesi ve halkına teşekkür belgesi ve plaket verildi.

KYK Halep'i Unutmayanları Unutmadı
Kargın Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen belge ve plaket törenine KYK Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Türkeş, KYK Şube Müdürü Metin Yıldız ve yardım kampanyasına katkıda bulunan belde sakinleri katıldılar.

KYK İl Müdürlüğü’nün göstermiş olduğu duyarlılık ve nezaket karşısında çok etkilendiklerini ifade eden Kargın Belediye Başkan Vekili Abdurrahman Türkeş, “Biz Kargın halkına Halep’teki Müslüman kardeşlerimize yardımda bulunma imkân ve fırsatı sundukları için başta KYK Erzincan İl Müdürümüz Sayın Fevzi Sarıçiçek’e, personeline, öğrencilerine müteşekkiriz. Kargınımızın fedakâr ve vatanperver evlatları olarak hizmet ve yardıma her zaman hazırız. Beldem ve şahsım adına yardım etmeye devam edeceğiz. Bizleri onurlandıran kasabamın güzel insanlarına, KYK İl Müdürümüz Sayın Fevzi Sarıçiçek Bey’e, çalışma arkadaşlarına ve kıymetli basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

Teşekkür Belgelerinin takdim edildiği törende bir konuşma yapan KYK Erzincan İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, “Sizler gönül zenginliğinizin gereği, evinizde kendinize ayırdığınız kışlık patatesi, tohumluk patatesi Halepli kardeşlerine gönderme yürekliliği gösterdiniz. Kiminiz de çuvallarla un aldınız. Size gelen KYK’lı gençlerimizin yardım talebini ve isteklerini geri çevirmediniz. Biz de sizlerin bu ince, içten ve fedakâr cevabınıza kayıtsız kalamazdık. Yardım kampanyamızın anısına, Halep’e el uzatan Kargınlı kardeşlerimize birer teşekkür belgesi takdim ettik. Veren el alan elden üstündür düsturunun gereğini yerine getiren vatan ve hamiyetperver Kargınlılara, Belediye Başkanımız Sayın Ramiz Aydın’a belediye başkan vekili Abdurrahman Türkeş’in şahsında teşekkür ediyoruz. Halep’te bulunan 24 Oğuz boyundan biri olan Kargın boyundaki kardeşlerine de aslında bir anlamda da sahip çıkmış oldular” dedi.

Konuşmaların akabinde KYK İl Müdürü Fevzi sarıçiçek 80 teşekkür belgesini kasaba halkına takdim etti. Kargın Beldesi için hazırlanan plaketi ise belediye başkan vekili Abdurrahman Türkeş KYK İl Müdürü Sarıçiçek’ten aldı.
Kaynak: İHA