Kocamaz Açıklaması 'Bize Oy Verenleri Pişman Etmeden Ve Başımızı Eğmeden Dolaşacağız'

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İçel’de özel idareler tarafından 50 yılda yapılmayan hizmetleri 3-5 yıla sığdıracaklarını belirterek, “Çünkü bize oy verenleri pişman etmeden ve başımızı eğmeden dolaşacağız” dedi.

Kocamaz Açıklaması 'Bize Oy Verenleri Pişman Etmeden Ve Başımızı Eğmeden Dolaşacağız'
MHP İçel İl Başkanlığı tarafından referandum öncesi bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, MHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz’ın yanı sıra MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İçel Milletvekili Oktay Öztürk, MHP İçel Milletvekili Baki Şimşek, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MHP İçel İl Başkanı Atsız Afşin Yılmaz ve muhtarlar katıldı.

Başkan Kocamaz, toplantıda yaptığı konuşmada, İçel’in artık merkezdeki 4 ilçeden ibaret olmadığını belirterek, Adana’dan Antalya’ya kadar olan geniş bir bölgeye hizmet vermenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Kocamaz, “30 Mart 2014 tarihinde MHP’nin adayı olarak da bize zor ve vebali ağır bir görev yüklediler. Devraldığımız belediyeyi yeniden masaya yatırmak istemeden, eskiye takılmadan önümüze bakmak istiyorum. Hedefe kilitlenerek İçel’in eksikliklerini bir bir çözeceğiz. 15 yıl başka bir yönetim vardı, 3 yıldır da biz görev başındayız. Biz bir imar planı, anayasası olmayan bir şehri devralmışız. Ulaşımla ilgili bu kadar çok problem varken bir ulaşım master planının olmadığı bir büyükşehir devralmışız. Ama önümüze bakarak bunları bir bir çözeceğiz. Zaten 3 yıldır İçel’in nasıl bir şantiyeye dönüştüğünü ve gösterdiğimiz gayretleri hepiniz biliyorsunuz. Özellikle kırsal kesimde yaşayan insanlarımıza hizmetler seri bir şekilde ulaşıyor. Özel idareler tarafından 50 yılda yapılmayan hizmetler 3-5 yıla sığdırılacak. Çünkü bize oy verenleri pişman etmeden ve başımızı eğmeden dolaşacağız. Biz bu ülkeye gönül vermiş Türk milliyetçileri, Türk ülkücüleriyiz. Başımızın açık olduğunu dünya alem biliyor” şeklinde konuştu.

İçellilerin uyanıp, MHP’lilerin İçel’e verdiği hizmetleri gördüğünü savunan Kocamaz, “Bizim kimseye veremeyeceğimiz bir hesabımız yok. Alnımız açık, başımız dik geziyoruz. En çoğunu da 15 Temmuz’da Sayın Genel Başkanımız yaşadı. Ama bugün önce ülkem sonra partim sonra ben anlayışı hala Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde, Milliyetçi Hareket Partimizde hakim durumda. 16 Nisan’da alınacak kararların memleketimize huzur, kardeşlik ve barış getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA