Bakan Yılmaz Gölbaşı'nda Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra ‘Evet’ kafenin açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Yılmaz Gölbaşı'nda Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Bakan Yılmaz’a, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Erdoğan, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, parti üyeleri ve STK temsilcileri eşlik etti. Gölbaşı ilçesinde açılış öncesi vatandaşlara hitaben konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ı, Gölbaşı ilçesinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ve Gölbaşı ilçesinden rekor ‘Evet’ oylarının çıkacağını söyledi.



TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ise, “Daha güçlü bir Türkiye’de huzur içerisinde kardeşçe yaşaması adına şuanda yollardayız. Bu ülke için 16 Nisan’ın nasıl bir tarihi önem arz ettiğini Gölbaşılı kardeşlerim sağduyusuyla gösterdiler. Evet çıktığı zaman artık Türkiye’yi tutabilene aşk olsun. Onlar Türkiye’nin önünde bu engellerin kalkmasını eski Türkiye’deki sıkıntıların tarihe gömülmesini istemiyorlar. Evet çıkarsa PKK biter diyorlar. Tam da terörün kökünü kazmak için hep birlikte ‘Evet’ diyoruz” dedi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, “Eğer biz 16 Nisan günü halk oylamasına ‘Evet’ dersek sandıktan hükümeti biz kuruyoruz. Sabah oy veriyoruz akşam ise hükümeti kimin kuracağını biliyoruz. Eğer bu sistem daha demokratikse ben ‘Evet’ demem lazım bu sistem milli iradeye daha çok uygunsa ‘Evet’ veririm demesi lazım” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Yılmaz ve beraberindeki heyet tarafından ’Evet kafe’nin açılışını gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA