Bakan Bozdağ Açıklaması 'Şark Kurnazlığı Yapmakla Bu Milleti Aldatamazsın'

Kırşehir’de yaptığı valilik ve belediye ziyaretinin ardından Cacabey Meydanında halka hitap eden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek "Şark kurnazlığı yapmakla bu milleti aldatamazsın" dedi.

Bakan Bozdağ Açıklaması 'Şark Kurnazlığı Yapmakla Bu Milleti Aldatamazsın'
Cacabey Meydanında konuşan Bakan Bozdağ, "Türk milleti diyecek ki, yabancılar Türkiye’de rota çizemez. Bu millet yeni Atatürkler, yeni menderesler, Özallar, Erdoğanlar artık beklemek zorunda kalmasın diyoruz. Sistem doğrudan istikrara doğursun güçlü iktidarlar çıkartsın. Ben Türkiye’nin 65’inci hükümetinin Adalet Bakanıyım. Özal’dan AK Partiye geçen yıl tam 11 yıl. 11 yılda Türkiye’de 9 hükümet kuruldu. 3 tane ekonomik kriz yaşadık. 28 Şubat postmodern darbesini yaşadık. Bu ülkede refah olur mu?" dedi.

Milletin varlığının el açıp dua ettirdiğini anlatan Bakan Bozdağ, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Helali-haramı öğrettiği gibi bunu da öğretiyorsunuz sağ olun. Diyorlar ki anket yaptık biz, AK Partililer seviyor. MHP’liler seviyor. Büyük Birlikçiler seviyor. Saadetliler seviyor Tayyip Bey’i ama ilginç bizim içimizde de çok seven var diyorlar. Onun için Tayyip Bey’i incitecek bir üslup kullanmayın. Ola ki Tayyip Bey’i sevenlerden hayırcılar vardır. İncitirsiniz gider evet der diyorlar. Onun için 16 Nisan akşamına kadar saygı üslubunu kullanma orucu tutuyorlar. 16 Nisan’dan sonra eski hallerine dönecekler. Ben buna şark kurnazlığı diyorum."
Kaynak: İHA