9. Campus Cup Yelkenli Yarışları Başladı

Sadece üniversite öğrencilerinin katıldığı yarışlarda, 21 üniversiteden 310 yelkenci mücadele ediyor.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen 9. Campus Cup Yelkenli Yarışları başladı.

MIYC tarafından Marmaris Körfezi'nde yapılan ve sadece üniversite öğrencilerinin katıldığı yarışlarda, 21 üniversiteden 32 takımda 310 yelkenci mücadele ediyor. Organizasyonda bugün ilk gün yarışları gerçekleştirildi. Sabah ve öğlen olmak üzere iki yarışın yapıldığı ilk günde ekipler 6 sınıfta mücadele etti.

Campus Cup'a Doğuş, ODTÜ, Yeditepe, Kocaeli, Ekonomi, İTÜ, Beykent, Ege, Yaşar, Sabancı, Kadir Has, Dokuz Eylül, Hacettepe, Bahçeşehir, MEF, Koç, Piri Reis, Boğaziçi, Yıldız Teknik, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, İstanbul Üniversiteleri katıldı.

Yat Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Kalaycı, yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk kapsamında organize ettiklerini Campus Cup Yat Yarışları'nın 9. yılını kutlamanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Üniversite yarışlarının her geçen yıl artan ilgiyle karşılaştığını dile getiren Kalaycı, '9 yıldır üniversiteli gençlerimizin yelken ile tanışması ve gençlere deniz sevgisinin aşılanması amacı ile bu organizasyonu düzenlemekteyiz. Her geçen yıl artan katılımcı sayısı ile gençlerimizin denize ve yelkene olan ilgisi bizlere gurur vermektedir.' dedi.

Campus Cup, yarın yapılacak yarışla sona erecek.

Kaynak: AA