Vatandaştan TESKİ'ye Tarla Bağışı

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğüne ait ve aktif olarak kullanılan Saray Küçükyoncalı Mahallesi İçme Suyu Deposunun içinde bulunduğu tarla vasıflı arazi, TESKİ Genel Müdürlüğüne ücnetsiz ve şartsız olarak bağışlandı.

Vatandaştan TESKİ'ye Tarla Bağışı
Yüzölçümü 3 bin 400 metrekare olan tarla vasıflı arazi, herhangi bir kamulaştırma işlemi yapılmadan bağışçıların kendi aralarında aldığı karar sonucunda TESKİ Genel Müdürlüğüne bağışlandı.

TESKİ’den yapılan açıklamada, bağışta bulunan kişilerin, Kazım Çavuş, Havva Gönültaş, Ayşe Elmacı, Sabri Çavuş, İrfan Çavuş, Hülya Çavuş, Burak Gökçe Çavuş, İdil Elvin Çavuş ve Burcu Yasemin Şeyben olduğu belirtildi.

Yapılan bağış işleminden sonra TESKİ Genel Müdürlüğü adına, bağışçılara plaket verildi.

Tüm bağışçılar adına plaketlerini almak üzere bağışçılardan biri olan Hülya Çavuş katılım sağladı. Hülya Çavuş’a plaketini Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa birlikte verdi ve yaptıkları bu tarla bağışı sebebiyle teşekkürlerini ilettiler.

TESKİ Genel Müdürü Dr. Başa, yapılan bu bağış işleminin TESKİ adına çok mutluluk verici bir hareket olduğunu ve bir başka örneklerinin de yaşanmasının önünü açacağını kaydetti.

Kaynak: İHA