Tokat'ta YGS Sınavına Girecek Öğrencilere Moral Pikniği

Erbaa ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Yüksek Öğretime Geçiş sınavına (YGS) girecek öğrenciler için moral pikniği düzenlendi.

Erbaa Park Vadi mesire alanında düzenlenen pikniğe Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, ilçe Emniyet Müdür Vekili Hasan Tahsin Çimen, ilçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Aslan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necdet Ünlü, kurum müdürleri ve Halk Eğitimi Merkezinde ücretsiz olarak verilen YGS kursu öğrencileri katıldı.

Moral pikniğinde konuşan Erbaa Kaymakamı Bülent Karacan, hafta sonu gerçekleşecek sınav ile ilgili olarak tüm tedbirlerin alındığını belirterek, 'Bu sınavın hayatınızın en önemli sınavı olduğunu bilin. Bazı şeylerden fedakarlık etmeniz gerektiğini mutlaka bilin. Bir yılınızı hiç yaşamamış sayın ama ondan sonra bütün ömrünüz sizin oluyor, bir yıl boyunca nefes almadım, televizyon izlemedim diye düşünün.' ifadelerini kullandı.

Hafta sonu sınava girecek öğrencilerden Muhammet Talha Çetin, 'Gerçekten iyi bir organizasyon olmuş, dersinde, testinde, sorununda bir yere kadar yeri var bu yapılan organizasyon bizler için gerçekten çok motive edici oldu. 'dedi.

Halk Eğitimi Merkezi görevlilerinin ikramlarda bulunduğu moral pikniğinde öğrenciler, çalınana müzikler eşliğinde oynayarak sınav öncesi stres attılar.

Yapılan moral pikniği günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Kaynak: AA