Terme Belediyesi Çalışmaları

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yapılan çalışmaları inceledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Terme Belediyesi ve Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle Elmalık, Söğütlü ve Kozluk mahallelerinde kapalı halı saha, Şeyhli ve Evci mahallelerinde açık halı saha yapıldı. Şeyhli ve Söğütlü ilkokullarının bahçelerine da basketbol ve voleybol sahaları oluşturuldu.

Yapılan yatırımlarını inceleyen Kul, Terme'yi güzelleştirmek ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için mahallelerde çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Spor alanlarının önemine dikkati çeken Kul, 'Sağlıklı yaşamın en önemli unsurlarından biri spordur. Mahalle sakinlerinden gelen taleplerden biri, özellikle gençlerin spor yapabileceği alanlar oldu. Gençlerimizin spor yaparak vakit geçirmeleri, sağlıklı yaşamlarına katkı sunabilmek, enerjilerini spor yaparak atmalarına olanak sağlamak için bu projeye hız verdik.' dedi.

Bu doğrultuda 5 halı saha ile basketbol ve voleybol sahalarının yapımının tamamlandığını bildiren Kul, yatırımlara destek ve katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a teşekkür etti.

Kaynak: AA