Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Tuna, polisevinde gerçekleştirilen toplantıda Harran ilçesinden gelen kanaat önderleriyle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tuna, Türkiye'nin önemli bir süreçten geçmekte olduğunu, bu coğrafyada ayakta kalabilmek için güçlü olmak gerektiğini kaydetti.

'Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu güce sahip ve potansiyeli de var.' ifadesini kullanan Tuna, şöyle devam etti:

'Sahip olduğu en büyük gücü de devletine ve milletine bağlı, gerektiğinde tüm dünyaya karşı duruşunu net bir şekilde ortaya koyan, değerleri için canını vermekten çekinmeyen insanımızdır. Şanlıurfa olarak çok hassas bir bölgedeyiz. Özellikle Suriye sınırımızın ötesinde meydana gelen hadiseler ve kapımıza gelen milyonlarca insan var. Şanlıurfa’da da bunların bir kısmını misafir ediyoruz. Bunların hepsi bugünümüzü de yarınımızı da etkileyecek gelişmelerdir. Bu yüzden hepimizin yaşadığı bir takım yerel sorunlar olabilir. Birbirimize karşı kırgınlıklarımız, küskünlüklerimiz olabilir. Bunların hiçbiri bizim ülke olarak gittiğimiz yolda duruşumuzu değiştiremez. Bu ülke için, milletin selameti için her türlü fedakarlığa hazır olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere devlet büyüklerimizin gösterdiği hedef doğrultusunda yanlarında kalabilmek ve devletin bekası için bu topraklarda güçlü olmak ve çok çalışmak zorundayız. Bunun için de birlik ve beraberliğe, birbirimize destek olmaya ihtiyacımız var.'

Vali Tuna, toplantıya katılan kanaat önderlerine teşekkür etti.

Toplantıda Harran kaymakamı Temel Ayca, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz hazır bulundu.

- Viranşehir'de vergi rekortmenine teşekkür belgesi

Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, il genelinde vergi rekortmenleri arasına giren iş adamı Mehmet Doğan'a teşekkür belgesi verdi.

Kaymakam Çimşit ile beraberindekiler, Doğan'ı iş yerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

28. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında il genelinde vergi rekortmenleri arasında olan Doğan'ı kutlayan Çimşit, iş hayatında başarılar dileyerek Doğan'a teşekkür belgesini takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğan, Kaymakam Çimşit'e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Kaynak: AA